Sale!

BOKS ME BLUETOOTH DRURI

5,900L

 Transport në Gjithë Shqipërinë 300 lek
 Brënda Tiranës Falas

Përshkrimi

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH

MARKA : REMAX

MODELI : RB-H7

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

DIAMETRI I BOKSIT : 70mm

FUQIA E BOKSIT : 10W x 2

FREKUENCA E PERGJIGJES : 120Hz – 15KHz

NDJESHMERIA : >70db

KOHA : NE KARIKIM RRETH 2 – 3 ORE / NE PERDORIM RRETH 6 ORE / STANDBY RRETH 60 ORE

PERMASA : 140 x 300 x 130mm

LIDHJE : ME BLUETOOTH DHE AUX

NGJYRA :  DIZENJIM SI DRU KLASIK

VECORI :  PERMASA TE VOGLA, POR BOKS SHUME I FUQISHEM

SUPORTON SHUMICEN E PAJISJEVE ME BLUETOOTH,

TINGULL I QARTE NGA BOKSI I FUQISHEM,

SUPORTON BLUETOOTH 4.2 DHE FISHE AUXI,

PAMJE E THJESHTE DHE KLASIKE ME DRU PER CDO AMBIENT,

BUTONA KONTROLLI PRAKTIK PER, MUZIKEN DHE VOLUMIN

Open chat
Ju duhet ndihme?
Pershendetje,
Si mund t'ju ndihmojme?