Sale!

Inkax Annulus

499L

 Transport në Gjithë Shqipërinë 300 lek
 Brënda Tiranës Falas

MARKA : inkax CD-44

MODELI : Fish + Koke

HYRJE : AC 100 – 240V

DALJE : 5V / 1A

PORTA DALESE : 1 USB

NGJYRA : E BARDHE

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

KUNDER NXEHTESISE DHE ZJARRIT,

I SIGURTE PER TU PERDORUR,

PERMASE TEPER E VOGEL KOMPAKTE PER TA MBAJTUR ME VETE KUDO,

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT DHE PAISJES,

PERSHTATET GJERESISHT ME STANDARTIN NDERKOMBETAR

Open chat
Ju duhet ndihme?
Pershendetje,
Si mund t'ju ndihmojme?