Sale!

X96 Mini 2/16GB

4,500L

 Transport në Gjithë Shqipërinë 300 lek
 Brënda Tiranës Falas

Android TV  BOX kthen televizorin tuaj tradicional ne nje qender argetimi duke u lidhur me internetin nepermjet Wi-Fi ose RJ45. Me sistem Android 7.1 dhe mundesi perditesimi ne Android 9.0

Open chat
Ju duhet ndihme?
Pershendetje,
Si mund t'ju ndihmojme?