Sale!

XHAM BASEUS PER IPHONE

890L

 Transport në Gjithë Shqipërinë 300 lek
 Brënda Tiranës Falas

EMRI : XHAM MBROJTES 6D

MARKA : BASEUS (Per te gjithe modelet Iphone)

MODELI : SGAPIPH65-WA01

I PERSHTASHEM PER :  Iphone

FORTESIA : 9H

VECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,

RRJETE MROJTESE E BOKSIT TE DEGJIMIT NGA PAPASTERTITE,

FORTESI E MADHE DHE I SIGURTE PER PERDORUESIN,

PAMJE HD SI GJITHMONE DHE NJE DIFFERENCE SHUME E MADHE NE MBROJTJE NGA GERVISHTJET, SHENJA GISHTASH, UJI , VAJI, PLUHURI, TRONDITJET,

SIPERFAQE E LEMUAR DERI NE CEPE,

PERFORMANCE E DUKSHME DHE CILESI E LARTE

RUAN PERFORMANCEN EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE

MENYRA E VENDOSJES :

1.PASTRONI EKRANIN E TELEFONIT ME PECETA ALKOOLI QE JANE NE PAKETIM

2. SIGUROHUNI QE NUK KA GRIMCA PLUHURI NE EKRAN

3. VENDOSNI XHAMIN E TEMPERUAR MBI EKRAN DHE SIGUROHUNI QE TE MOS FORMOJE FLLUSKA AJRI

4. NESE FORMOHET NDONJE FLLUSKE NGRENI ME KUJDES XHAMIN DHE ULENI POSHTE PRAPE DERISA FLLUSKAT TE ZHDUKEN

5. NESE FORMOHET NDONJE FLLUSKE NGRENI ME KUJDES XHAMIN DHE ULENI POSHTE PRAPE DERISA FLLUSKAT TE ZHDUKEN

Open chat
Ju duhet ndihme?
Pershendetje,
Si mund t'ju ndihmojme?