Sale!

XHAM I TEMPERUAR 9H

290L

 Transport në Gjithë Shqipërinë 300 lek
 Brënda Tiranës Falas

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H

FUNKSIONI : MBRON EKRANIN E TELEFONIT TUAJ NGA GERVISHTJET DHE GODITJET E PAPRITURA

PERSHTATJA : TE GJITHE MODELET E TELEFONAVE

TJETER : LEHTE PER TU VENDOSUR, NUK PENGON NAVIGIMIN NE EKRAN DHE NUK ZBEH NGJYRAT E EKRANIT, SUPER TRANSPARENT DHE SUPER I LEHTE, MIQESOR ME MJEDISIN

Open chat
Ju duhet ndihme?
Pershendetje,
Si mund t'ju ndihmojme?